Kış Aylarında Motosiklet Nasıl Korunmalıdır?
Kış Aylarında Motosiklet Nasıl Korunmalıdır? Motosikletler;kimi insanlar için bir ulaşım aracı, kimi insanlar için bir yaşam tarzı, kimi insanlar için de “brother” olarak nitelendirilen taşıtlardır.
Motosiklette Yakıt Tasarrufu Nasıl Sağlanır?
Motosiklette Yakıt Tasarrufu Nasıl Sağlanır? Motosikletler, şehir içi ve şehirler arası yolculuklarda sürücülerin hem hızlı hem de düşük maliyete yol almalarını sağlayan araçlardır.
Mondial 150 Z-ONE
Mondial 150 Z-ONE,150 Z-One 149 cc 7.000 d/d da 7,8 kw güç üreten içten balansörlü (SOHC) motor bloğu ve iyileştirilmiş ateşleme tepkimesine sahiptir.
Scooter
Scooter,Şehrin trafiğinde vakit kaybetmemek ve özellikle de ilkbahar ile yaz aylarında sıcak havaların etkisini hissetmeyerek keyifli yolculuklar yapmak için tercih edebileceğiniz Scooter modelleri, Tasarımları ile hemen herkesi büyüleyen ve hem kadın he
Volkswagen Beetle
Volkswagen’in en bilindik modellerinden Beetle, bu kez bir motosiklete ilham -ya da direkt parça- verdi. Beetle’ın çamurluklarını kullanan bir tasarımcı, aracın sevilen yapısını bir şasinin üzerine monte etti.
Motosiklet ile ilgili terimler
Gezi, ulaşım ve hobi amaçlı sık tercih edilen araçların başında gelen motosiklet modelleri, kullanıcısına pek çok terimi de beraberinde getirmektedir.
İkinci El Motosiklet Alırken
İkinci El Motosiklet Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler.Artık çoğu kişinin hayali motosiklet sahibi olabilmek… Tercihinize göre isterseniz sıfır kilometre ya da kullanılmış bir motosiklet alabilirsiniz.
Kadınlar Motor Kullanır Mı Sözü Tarihe Karıştı
Kadınlar Motor Kullanır Mı Sözü Tarihe Karıştı.Üreticilerin bayanlara uygun olarak tasarladıkları motosiklet modellerinden en çok rağbet göreni scooter tipli modeller oldu.
Kategoriler
Faydalı Bilgiler Bizden Haberler Basında Biz Videolarımız Sektörden Haberler
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?